Mala’s

Kristallen-stenen zijn magische cadeautjes van de natuur. Kristallen hebben altijd een hoge vibratie. Elke steen werkt op 3 niveaus tegelijk: lichaam, geest en ziel.

Ik maak Mala kettingen van kristallen. Mooi om cadeau te doen…misschien wel aan jezelf. Wil je meer informatie over een Mala welke Mala bij je past of wil je weten wat een Mala kost neem dan contact met me op. conny@yogaconnect.nl

Deze prachtige Mala is persoonlijk door mij met de hand geknoopt met de volgende stenen.
Kunziet wat een positief effect heeft op het hart chakra.
Lepidoliet is een krachtige ondersteunende steen tegen stress.
Bergkristal is een zuiverende helende steen.
Luister naar je hart en laat je ondersteunen op je helende reis.

Hele krachtige mala die is geknoopt met Bergkristal een helende steen. Amethist is DE steen die je helpt af te stemmen op je innerlijke rust, gecombineerd met Rozenkwarts die staat voor verbinding met je hart, het hart van de aarde en het hart van de kosmos.
Een magische combinatie.

Deze combinatie is uniek te noemen. Oranje Aventurijn staat voor vreugde, geluk energie en creativiteit. Silver Leaf Jasper brengt bewustzijn en bescherming. Deze verfijnde mala is gemaakt met kleinere kristallen.
De energie van de stenen verbinden zicht met elkaar en dat heeft een positief effect op je energie.

Heel bijzonder is deze mala met groene jade en witte jade. De energie van groene jade is sterk en vrijwel meteen voel je de stroom van welbevinden en evenwicht.
Witte jade helpt je om je te richten op het grotere geheel en op wat belangrijk is in het leven en beschermt je tegen afleiding en besluitenloosheid.
Ik hou van het leven en het stroomt is steeds grotere overvloed door mij heen.