Mala’s

Kristallen-stenen zijn magische cadeautjes van de natuur. Kristallen hebben altijd een hoge vibratie. Elke steen werkt op 3 niveaus tegelijk: lichaam, geest en ziel.

Ik maak Mala kettingen van kristallen. Mooi om cadeau te doen…misschien wel aan jezelf. Wil je meer informatie over een Mala welke Mala bij je past of wil je weten wat een Mala kost neem dan contact met me op. conny@yogaconnect.nl

Bergkristal een zuiverende steen van het licht. De energie van Jade is sterk en vrijwel meteen voel je de stroom van welbevinden en evenwicht.
Mosagaat helpt je contact te maken met de aarde-energie. Het is kristalhelder, ik voel me thuis op aarde, ik houd van het leven en het stroomt in overvloed door mij heen.
Deze prachtige Mala is persoonlijk door mij met de hand geknoopt met de volgende stenen.
Kunziet wat een positief effect heeft op het hart chakra.
Lepidoliet is een krachtige, onderstuenende steen tegen stress.
Bergkristal is een zuiverende helende steen.
Luister naar je hart en laat je ondersteunen op je helende reis.


Hele krachtige Mala die is geknoopt met Bergkristal een zuiverende helende steen. Amethist DE steen die je helpt af te stemmen op je innerlijke rust en gecombineerd met rozenkwarts die staat voor de verbinding met je hart, het hart van de aarde en het hart van de kosmos.
Deze combinatie is magisch.
Deze combinatie is uniek te noemen. Oranje Aventurijn staat voor vreugde, geluk, energie en creativiteit. Silver Leaf Jaspis brengt bewustzijn en bescherming. Deze verfijnde mala is gemaakt met kleinere kristallen.
De energie van de stenen verbinden zich met elkaar en dat heeft een positief effect op je energie.