Reiki

 

Heb jij behoefte aan rust en balans, boek dan een Reikibehandeling.

Alles is energie, Reiki is dus in feite niets meer dan het doorgeven en ontvangen van universele levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een methode waarbij wordt gewerkt met het sturen van deze kosmische energie. Door middel van handoplegging of Reiki op afstand wordt de energie doorgegeven.

Degene die de Reiki verzorgt fungeert als doorgeefluik en de ontvanger van Reiki bepaalt bewust of onbewust wat ze met deze enerige doen.

Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen vrijkomen zodat de enerige weer vrij(er) kan stromen.

Reiki
Een volledige Reiki behandeling duurt een uur. Je mag van te voren aangeven waar je aandacht aan wilt besteden maar het hoeft niet, Reiki-energie gaat altijd naar de plek waar deze het meest nodig is.

Een volledige Reikibehandeling van een uur kost € 60 en kan geboekt worden op een woensdag- of zaterdagmiddag in Doorwerth.

Reiki op afstand
Reiki op afstand doorgeven is ook mogelijk en heeft dezelfde voordelen. Reiki op afstand is handig als we om wat voor reden dan ook niet bij elkaar kunnen komen.
Een Reiki behandeling op afstand 30 minuten € 30.

Yoga en Reiki
Reiki kan ook mooi gecombineerd worden met Yoga waarbij de helende werking van Yoga en Reiki samenkomt.

Ben je nieuwsgierig naar wat Reiki voor jou zou kunnen betekenen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op.
conny@yogaconnect.nl