Mala’s

Kristallen-stenen zijn magische cadeautjes van de natuur. Kristallen hebben altijd een hoge vibratie. Elke steen werkt op drie niveaus tegelijk: lichaam, geest en ziel.

Ik maak Mala kettingen van kristallen. Ik maak ook persoonlijke Mala’s in opdracht. Misschien heb jij voorkeur voor een bepaalde steen of combinatie van stenen. Ik kan ook intuïtief een Mala voor je maken.
Een Mala is bijzonder om cadeau te doen…misschien wel aan jezelf. Wil je meer informatie over een Mala welke Mala bij je past of wil je weten wat een Mala kost neem dan contact met me op. conny@yogaconnect.nl

Chrysocolla is heel bijzonder van kleur, groen/blauw. Kleuren van de natuur. Groen van de bossen, blauw van de zee. Hart en keel chakra.

Affirmatie: Ik ben blij met de kansen die elke nieuwe dag met zich meebrengt.

Bronziet met Rode Carneool
Bronziet is verbonden met het herstellen van de harmonie diep van binnen, zodat je lichaam, geest en ziel met het natuurlijke ritme van het universum stroomt
Carneool zorgt voor creatieve energie en moedigt je aan om je dromen te manifesteren.
Schedule yourself in and flow with the natural rhythm of the universe.

Kracht Mala.
Een Mala waarin 9 verschillende stenen zijn verwerkt! Met balans in je kracht staan!
Verschillende Japis stenen, twee soorten Tijgeroog, Serpentijn, Blauwe Apatiet en Carneool.


Weer zo’n mooie combinatie. Serpentijn is een helende steen die in deze Mala gecombineerd wordt met Blauwe Apatiet die een zuiverende invloed heeft op je auraveld.


*Verkocht*
Heliotroop met Boomagaat.
De eigenschappen van Boomagaat kun je vergelijken met die van een boom. De energie van deze steen verstevigd jouw energetische wortels maar laat je ook meebewegen met de wind. Heliotroop zuivert het auraveld om je subtiele energieën weer heel te maken. Versterkt je vitaliteit.
Ook weer zo’n bijzonder Mala.


*Verkocht*
Versteend hout, spectaculair in haar eenvoud! Een steen van geduld. Het herinnert je eraan niets te forceren en niet tegen de stroom in te zwemmen.
Ik groei en ontwikkel me langzaam met kracht en geduld

*Verkocht*
Hele krachtige mala die is geknoopt met Bergkristal een helende steen. Amethist is DE steen die je helpt af te stemmen op je innerlijke rust, gecombineerd met Rozenkwarts die staat voor verbinding met je hart, het hart van de aarde en het hart van de kosmos.
Een magische combinatie.


*Verkocht*
Wow Kattenoog Maansteen met Rozenkwarts voelt heel bijzonder!
Kattenoog Maansteen voor de reis naar binnen. Een krachtige steen voor helder denken en innerlijk inzicht. Deze steen bezit een wonderbaarlijk evenwicht tussen yin en yang energieën. Rozenkwarts verbindt je hart met het hart van de aarde en het hart van de kosmos.
Met liefde richt ik me tot de energieën van het diepe vrouwelijke en maak verbinding met moeder aarde.


*Verkocht*
Oceaan Jaspis herinnert je eraan om jezelf bovenaan de prioriteitenlijst te plaatsen. De positieve vibraties van deze steen worden doorgegeven aan iedereen die in je buurt is.

*Verkocht!*
Ik zeg van elke Mala dat ze bijzonder is maar dat is ook echt zo! Deze eenvoudige maar prachtige Mala is geknoopt van Luipaard Jaspis met Gele Jaspis.
Luipaard Jaspis verbindt je met de energie van de aarde. De steen helpt je om kracht aan te boren vanuit een plek van stabiliteit en de Gele Jaspis draagt de energie van de zon!
Met de energie van de zon en in verbinding met moeder aarde sta ik in mijn kracht!

*Verkocht*
Met deze indrukwekkende Mala blijf je geaard, kalm en gecentreerd en werk je met doorzettingsvermogen en grote efficiëntie aan alle taken van jouw keuze. Onyx vergroot je vermogen om dingen te onthouden. Het is een goede steen om je ideeën met discipline ten uitvoer te brengen. Tijgeroog krijgt zijn helende eigenschappen van een combinatie van de zon- en aarde-elementen. Het helpt je geaard, kalm en gecentreerd te blijven.

*Verkocht!*
Mooie combinatie deze Mala van Aquamarijn, Chrysocolla en Blauwe Topaas.
Aquamarijn is een pad naar communicatie. Chrysocolla met de kleuren van de natuur, groen van de bossen, blauw van de zee werkt positief op het hart en keel chakra.
Topaas blauw staat voor verbetering van communicatie met een kalmerende vertroostende uitwerking op het emotionele lichaam.

*Verkocht*
Deze Mala is een combinatie van Aquamarijn met Jade en Roze Opaal.
Aquamarijn is een pad naar communicatie met de Godin binnen het zelf en in haar externe manifestaties. De energie van Jade helpt je om te verbinden met de energie van ware overvloed en om die frequentie in materiële vorm te manifesteren, Roze Opaal geeft je aura een uitstraling van vrede en rust.